0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Bodite podpornik ratanaba!

Odkrijte uradno trgovino, kjer je prodaja vseh izdelkov 100 % namenjena raziskavam Ratanabá. Za vas, vaše prijatelje in družino je na voljo več artiklov.

Dostopajte zdaj in bodite PODPORNIK tega odkritja, ki je spremenilo zgodovino na ratanaba.com.brIn spremljajte uradne kanale, da boste iz prve roke spremljali vsak korak raziskave! @dakilapesquisas | @ratanaba.oficial

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Spoštovani člani ter simpatizerji društva Dakila.

Obveščamo vas, da bo zaradi izredne nastale situacije ter nezmožnosti prihoda Urandirja in drugih gostov iz Brazilije v Slovenijo, dogodek Rogla 2023 prestavljen najverjetneje na spomladanski čas 2024.

Tisti, ki ste karte za dogodek Rogla2023 že kupili, jih boste lahko koristili takrat. Prav tako vam bodo takrat veljale akontacije, ki ste jih plačali za rezervacijo nastanitvenih kapacitet. O prestavljenem dogodku, vas bomo obvestili, ko bo znanih več informacij iz Brazilije. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje ter potrpežljivost. V končni fazi in dejanski smeri pa se zmeraj stvari postavijo na svoje mesto ter se odvijejo tako kot je najbolje za vse udeležene.

sl_SISlovenian