0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Dakila raziskuje v Italiji

Ta teden je bil Dakila Pesquisas v Italiji, kjer je pripravljal vse podrobnosti za začetek cikla predavanj, ki bodo potekala med 19. in 27. marcem 2023 v mestu Milano. Nekatere točke sta obiskala reprezentativna raziskovalca Alan Fernandes in Gabriela Pache, ki so verjetna izhodišča za izvajanje prihodnjih del v državi.

V okviru priprav je bila podeljena »slamica« okoli 40 lokalnim raziskovalcem, ki so posredovali informacije o ekosistemu Dakila in raziskavah, povezanih z Ratanabo. Potekala so tudi pomembna srečanja, na primer na brazilskem konzulatu v Italiji.

Če želite sodelovati na dogodku, preprosto stopite v stik s Paulo Rodrigues preko WhatsApp +39 375779.8642 ali Massimo

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Spoštovani člani ter simpatizerji društva Dakila.

Obveščamo vas, da bo zaradi izredne nastale situacije ter nezmožnosti prihoda Urandirja in drugih gostov iz Brazilije v Slovenijo, dogodek Rogla 2023 prestavljen najverjetneje na spomladanski čas 2024.

Tisti, ki ste karte za dogodek Rogla2023 že kupili, jih boste lahko koristili takrat. Prav tako vam bodo takrat veljale akontacije, ki ste jih plačali za rezervacijo nastanitvenih kapacitet. O prestavljenem dogodku, vas bomo obvestili, ko bo znanih več informacij iz Brazilije. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje ter potrpežljivost. V končni fazi in dejanski smeri pa se zmeraj stvari postavijo na svoje mesto ter se odvijejo tako kot je najbolje za vse udeležene.

sl_SISlovenian