0.00  0
Cart

No products in the cart.

Dakila raziskuje v Italiji

Ta teden je bil Dakila Pesquisas v Italiji, kjer je pripravljal vse podrobnosti za začetek cikla predavanj, ki bodo potekala med 19. in 27. marcem 2023 v mestu Milano. Nekatere točke sta obiskala reprezentativna raziskovalca Alan Fernandes in Gabriela Pache, ki so verjetna izhodišča za izvajanje prihodnjih del v državi.

V okviru priprav je bila podeljena »slamica« okoli 40 lokalnim raziskovalcem, ki so posredovali informacije o ekosistemu Dakila in raziskavah, povezanih z Ratanabo. Potekala so tudi pomembna srečanja, na primer na brazilskem konzulatu v Italiji.

Če želite sodelovati na dogodku, preprosto stopite v stik s Paulo Rodrigues preko WhatsApp +39 375779.8642 ali Massimo

Latest posts

#DAKILA2023

Dear members and sympathisers of Dakila.

We would like to inform you that due to an emergency situation and the inability of Urandir and other guests from Brazil to arrive in Slovenia, the Rogla 2023 event will be postponed to the spring of 2024.

Those of you who have already purchased tickets for the Rogla 2023 event will be able to use them at that time. The deposits you have paid to book your accommodation will also apply then. We will inform you about the postponed event when we have more information from Brazil. We sincerely apologise for the situation and ask for your understanding and patience. Ultimately and in the actual direction, things will always fall into place and unfold in the best way for all involved.

en_USEnglish