0.00  0
Cart

No products in the cart.

Ecossistema Dakila prejela poklon na 3. izdaji srečanja Future Innovation Summit • Dubaj

Prejšnji teden je Dubaj gostil enega najpomembnejših dogodkov v Združenih arabskih emiratih: Future Innovation Summit , ki je potekal že 3. izdajo in je sodelovalo več mednarodno priznanih podjetij. Ecossistema Dakila je bila edina prisotna brazilska predstavnica, pa tudi na 2. izvedbi dogodka . 

Na vrhu se je zbralo več uglednih govornikov, vodilnih v svojih sektorjih, ki so organizirali panelne razprave na teme: pametna mesta, e-šport, metaverzum, frekvence v vesolju, zakoni in predpisi. Namen teh konferenc je izmenjava znanja, združevanje inovativnih umov za ustvarjanje skupnosti z dragocenimi informacijami. 

»Drug z drugim se moramo ukvarjati ne kot B2B ali B2C, ampak kot H2H – človek človeku« – Adnan Al Noorani, ustanovitelj FIS (Future Innovation Summit) 

Direktor think tanka Dakila Pesquisas, Felipe Castelo Branco, je stopil na oder in spregovoril o partnerstvih, raziskavah in tehnologijah, uporabljenih v 3 desetletjih delovanja skupine, ter predstavil video z ekskluzivnimi slikami, ki so bile prvič prikazane prisotnemu občinstvu. .  

Na panelu o “Vesoljskih inovacijah” in “Prihodnosti raziskovanja vesolja” so Dakilo zastopali Alan Fernandes de Oliveira, Felipe Castelo Branco, Otávio Reis in izvršni direktor Urandir Fernandes de Oliveira, ki je razložil nekaj tehnologij in informacij o našem vesolju in njihov vpliv na zemljo in okolje. V drugem trenutku je vina 067 predstavil tudi sommelier Jonas Eduardo, ki je podrobno opisal nastanek ene od avtorskih etiket znamke Desbravador (Corte Bordalês Grande Reserva 2018), ki je bila razvita v čast ustanovitelju ekosistema Dakila. 

Poleg udeležbe na odru sta bili na voljo 02 stojnici, postavljeni na privilegiranih točkah ob vhodu na dogodek. Eden se je osredotočal na tehnologijo veriženja blokov BDM Digital z njegovimi sredstvi in ​​viri za mednarodno uporabo, drugi pa na sam ekosistem, v katerem so bili predstavljeni del podjetij, kot so: Kion Cosmetics, 067 wines, Pantanal Trading, OP Suplementos, Brazilian Kimberlite Clay , itd… 

Na 3. izdaji srečanja Future Innovation Summit je bila prisotna tudi komisija 30 članov iz Dakile, ki so bili v Dubaju, da bi počastili dogodek. Bilo je več kot 200 gostov, vključno s strokovnjaki in organizacijami, več kot 3000 udeležencev, ki so bili priča razpravam in od blizu spoznali vse predloge. Dogodek so spremljale tudi nacionalne in mednarodne medijske ekipe. 

Največji vrh v Združenih arabskih emiratih je v dveh dneh spodbudil veliko povezanost podjetij, korporacij in avtoritet z različnih področij znanja. Zvrstilo se je več kot 20 panelov, ki so obravnavali prihodnost, njene tehnologije, možnosti in nove aplikacije za družbo.  

In da bi obeležili uspeh dogodka, je zadnji dan po zaključku potekala gala večerja za častne goste, kjer je bilo poskrbljeno za zabavo in poklone. V presenetljivem trenutku za celotno brazilsko komisijo je organizacija dogodka na svojem zaslonu predvajala glasbeni video, ki so ga posneli prijatelji, nekaj sodelavcev Dakile Pesquisas. Kasneje istega večera sta bili podeljeni tudi dve nagradi za Dakila Ecosystem. 

Alan F. de Oliveira in Gabriela Pache, lastnika 067 wines in Pantanal Trading, sta prejela nagrado za akcije 067 wines in BDM Digital v Združenih arabskih emiratih. 

Nagrajena na 3. izdaji srečanja Future Innovation Summit, Urandir Fernandes de Oliveira in Alan F. de Oliveira / Gabriela Pache. 

Ustanovitelj in izvršni direktor celotnega ekosistema Dakila, Urandir Fernandes de Oliveira, je prejel visoko čast kot priznanje nizu raziskav in dosežkov, ki jih je dosegla skupina podjetij, ki jih zastopa. Trenutek je zaznamovala prisotnost vseh brazilskih gostov, ki so se povzpeli na oder, da bi skupaj prejeli to nagrado, ki jo je izročil Adnan Al Noorani. 

»Dosežek vseh Dakilinih sodelavcev, vseh, ki so pomagali, vseh, ki so prišli v tem trenutku in nam to omogočili. Vsem od Dakile in od Dakile v svet!« – Urandir Fernandes de Oliveira. 

Oglejte si video, ki ga je Dakila predstavila na 3. izdaji srečanja Future Innovation Summit.Prikazana slika: Brazilska komisija na odru med poklonom Urandirju F. de Oliveiri.

Latest posts

#DAKILA2023

Dear members and sympathisers of Dakila.

We would like to inform you that due to an emergency situation and the inability of Urandir and other guests from Brazil to arrive in Slovenia, the Rogla 2023 event will be postponed to the spring of 2024.

Those of you who have already purchased tickets for the Rogla 2023 event will be able to use them at that time. The deposits you have paid to book your accommodation will also apply then. We will inform you about the postponed event when we have more information from Brazil. We sincerely apologise for the situation and ask for your understanding and patience. Ultimately and in the actual direction, things will always fall into place and unfold in the best way for all involved.

en_USEnglish