0.00  0
Cart

No products in the cart.

Urandir explains the importance of national recognition of UFOs

Ufolog, znanstvenik in raziskovalec Urandir Fernandes de Oliveira je bil ta petek (11.) poseben gost v oddaji A Bronca do Eli, ki se oddaja neposredno s portala 98.9 FM v Bataguassuju. Med programom je Urandir komentiral več tem, predvsem odkritja in tehnologijo, ki so zaščitni znak Dakile Pesquisas, inštituta, ki ga je ustanovil pred več kot dvema desetletjema.

Tema ufologije je postala pomembna po vsem svetu po širjenju slik, ki jih je nedavno objavila ameriška vlada in prikazujejo NLP-je, ki se premikajo hitro, medtem ko jih posnamejo kamere z infrardečim sistemom. Za Urandirja odmev teme v medijih olajša sprejemanje med ljudmi.

Latest posts

#DAKILA2023

Dear members and sympathisers of Dakila.

We would like to inform you that due to an emergency situation and the inability of Urandir and other guests from Brazil to arrive in Slovenia, the Rogla 2023 event will be postponed to the spring of 2024.

Those of you who have already purchased tickets for the Rogla 2023 event will be able to use them at that time. The deposits you have paid to book your accommodation will also apply then. We will inform you about the postponed event when we have more information from Brazil. We sincerely apologise for the situation and ask for your understanding and patience. Ultimately and in the actual direction, things will always fall into place and unfold in the best way for all involved.

en_USEnglish