0.00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Fraktal: odkrijte geometrijo narave, ki lahko vpliva na življenje in mu koristi

Vesolje ima temelj, ki je neločljivo povezan z naravo, znan kot fraktal, ki ga je mogoče opazovati in preučevati. Od nastanka rastlin, snežink, celo živali, kot so želve, in samega človeka, kar je dobro predstavil Leonardo da Vinci v svojih študijah telesa. Holografija, Hertzove frekvence, valovne in zvočne frekvence so nekateri vidiki, ki vključujejo to temo.

Raziskovalec Otávio Reis je sodeloval v klepetu s predsednikom Dakile Pesquisas, Urandirjem Fernandesom de Oliveira, kjer pojasnjuje, da izvirni vzorec narave vpliva na življenje in mu koristi na več načinov.

Urandir Fernandes de Oliveira in Otávio Reis pojasnjujeta, kaj je Fractal. Fotografija: YouTube Disclosure

Fraktalni format je mogoče najti v več starodavnih civilizacijah, na primer v Ozirisovem templju (Egipt). Znana je tudi kot roža življenja in predstavlja različne deleže avričnega števila. »Beseda je povezana s hologramom, kot da bi bili vzorci, in to preučujemo v okviru naših raziskav, ker je povezano z osnovami narave,« pravi Otávio.

»Ko razumemo, da svet, naše vesolje, deluje skozi vzorce, imamo drugačno percepcijo realnosti. Torej to preučujemo skozi elemente narave, ki so pozitivni, negativni in nevtralni modulacijski valovi, MDPL (magnetizem, gostota, pritisk in svetloba), med drugim, ki so del in so kodirani v tem fraktalnem simbolu. Z razumevanjem narave lahko razvijemo zavest, vibracije in druge čute,« dodaja.

Ti vzorci, ki jih omenja Otávio, so zaznavni tudi pri ljudeh. Vsak človek ima frekvence in je povezan z vesoljem. Mnogi uporabljajo izraz ‘človek ima božansko iskro, je mali bog stvarnik’ in, kot pojasnjuje raziskovalec, ima posameznik multiplikacijski vzorec in ko mu uspe uskladiti možganske frekvence z uporabo mentalnih tehnologij, se nauči uporabljati to matriko fraktalov in spremeniti tisto, kar je zunaj telesa.

»Ta tema je zelo zanimiva, ker študije starodavnih egipčanskih misterioznih šol pravijo, da kar je zgoraj, je spodaj, kar je znotraj, je tudi zunaj, to je povezano tako v astronomskem delu kot v delu vzorca, ki ga reproduciramo v sebi in se konča kot odmev tudi zunaj. Obstajajo ljudje, ki imajo negativen ali zelo pozitiven vzorec vibracij, kar pomeni, da so frekvence v Hertzih čustvenega dela fiksirane v vibraciji in uglasijo to vrsto repetitorja zunaj nje, po mreži vzorcev,« pojasnjuje. Otávio.

fraktalni artefakti

Naravne vzorce je mogoče reproducirati v predmetih in po besedah ​​predsednika Dakile Pesquisas, Urandirja Fernandesa de Oliveire, je izvor amuletov za srečo povezan s fraktalom. »Mnogi ljudje imajo pri sebi tiste predmete, kot so med drugim figa, štiriperesna deteljica, grško oko, ki so simetrije in oblike, ki pozitivno pomagajo. Toda vprašanje je: če to danes obstaja in veliko ljudi verjame v moč teh amuletov, to pomeni, da so imeli predniki znanje, ki je boljše od našega danes, in so uporabljali artefakte brez potrebe po izgorevanju, baterijah, in to je naredilo veliko razliko.” , pravi..

Otávio Reis dopolnjuje Urandirjevo izjavo z razlago, da »so danes ljudje mnenja, da je tehnologija povezana s sodobnimi stvarmi in opremo, z laserskimi žarki, baterijami, a to še ni vse. Narava je kot tehnologija, zgrajena na vrhu vibracijskega vzorca, na vrhu fraktala. In artefakt je tudi tehnologija. Lahko bi bil celo žebelj, če je bil na nek način pripravljen za oddajanje določene frekvence. Zlata krogla, na primer, s fraktalnimi elementi v nizkem reliefu lahko pomeni, da pri premikanju tega predmeta obstaja vizualna in zvočna vibracija, ki bo odmevala in povzročila spremembo z resonanco v vibraciji vsega, kar je okoli, zato razširi vestni vzorec in dviguje vibracije, preprost artefakt, toda geometrija.

Za Urandir je najbolj priljubljeno ime talisman za srečo, ki je v praksi razširitev fraktala in se na tej podlagi izkaže za resničnost, ki se je z leti izgubila. “Zdaj Združenje Dakila z vsem tem obsegom raziskav ljudem in celo novim generacijam prinaša znanje, ki je večno in se ne bo nikoli ustavilo.”

Pravzaprav znanje spremeni vse. »Ko imaš znanje, da lahko z določeno stvarjo ali z dotikom določene frekvence takoj spremeniš svoje vibracije, izboljšaš svoje zdravje, svoje misli, se vse spremeni. Ko ljudje dostopajo do znanja, ker to želijo, se na koncu počutijo bolje.Želite izvedeti več o tem? Oglejte si celoten klepet na YouTube kanalu Dakile Pesquisas, tako da kliknete tukaj: Fractal – Dakila Pesquisas – YouTube

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Dragi članovi i simpatizeri Dakile.

Želimo vas obavijestiti da se događaj Rogla 2023 odgađa za proljeće 2024. zbog izvanredne situacije i nemogućnosti dolaska Urandira i ostalih gostiju iz Brazila u Sloveniju.

Oni od vas koji su već kupili ulaznice za događaj Rogla 2023 moći će ih koristiti u tom trenutku. Predujmovi koje ste uplatili za rezervacije smještaja također će vrijediti u tom trenutku. Obavijestit ćemo vas o odgođenom događaju čim budemo imali više informacija iz Brazila. Iskreno se ispričavamo zbog ove situacije i molimo za vaše razumijevanje i strpljenje. Na kraju krajeva, stvari će se uvijek razviti onako kako je najbolje za sve uključene.

hrCroatian