0.00  0
Carrello

Nessun prodotto nel carrello.

Odkrijte mehanizem, ki s partnerstvi revolucionira sedanji gospodarski sistem

Associação Dakila Pesquisas, ki si prizadeva za bolj obetavno prihodnost z velikimi širitvami, je preoblikoval eno od svojih front in uvedel nov način dela s poudarkom na integraciji ter javnih in zasebnih partnerstvih prek poslovnega in človeškega razvojnega ekosistema.

Predstavitev in pomen ekosistema daje niz skupnosti, ki naseljujejo in medsebojno delujejo v določenem prostoru. Izraz se veliko uporablja v znanosti in biologiji, vendar se je začel prikazovati tudi v smislu poslovanja in partnerstev za skupni cilj.

Glede na to definicijo pojma se ekosistem Dakila začne z organizacijskim delom in širjenjem tistega, kar je bilo že zgrajeno in razvito, ko se je celoten sklop akcij še imenoval Projektni portal.

»Vse se je začelo pred več kot 20 leti, del načrta in ideje, ki naj bi jo uresničili in je zahtevala študije, raziskave, partnerstva, da bi ustvarili to, kar imamo danes – mesto v nenehni širitvi in ​​rasti. Prišel je čas, ko smo videli, da vse, kar je bilo ustvarjeno, ni več projekt in je postalo realnost, saj smo že imeli hiše, tehnološki center, observatorije in druge sektorje. Zato je treba preoblikovati ne samo ime, ampak predstave, da ohranimo vse, kar je že osvojeno in se vsak dan bolj širimo. Iz tega izvira ime IDakila in Dakila, kar pomeni moder jaz in iskalec sveta, navsezadnje smo natanko to in smo v nenehnem iskanju in rasti, zdaj gre samo za izboljšanje in širitev s časom,« pojasnjuje. Urandir Fernandes de Oliveira, predsednik Dakile Pesquisas.

Toda kakšna partnerstva so to?

Pri pobudi so bili potrebni material in delovna sila za razvoj študij in raziskav, da bi nato dosegli realizacijo. S tem v mislih in tudi ob upoštevanju regionalnega bogastva Mato Grosso do Sul je Urandir uskladil in olajšal procese ter ustvaril cikel podjetij, ki tvorijo ekosistem, in sicer: BDM Digital, Brazilian Kimberlite Clay, Argila Kimberlito do Brasil Indústria Ltda. , Argila Kimberlito do Brasil Mineradora Ltda., BKC Cerâmica, Cidade Zigurats, MerKadores, Recanto de Havalon, Zigurats Materials for Construction in med drugim novejši, kot sta Kion Cosmetics in 067 Vinhos.

Urandir poudarja, da je za gradnjo mesta treba pokriti več sektorjev, od gradbeništva, prehrane, izobraževanja, financ in še marsikaj. »Upamo, da bo vrnitev tega cikla, tega ekosistema, samovzdržna v vseh pogledih, tudi v tehnologiji, ki zajema ekološka, ​​okoljska, socialna vprašanja in predvsem prinaša več dostojanstva ljudem. Samo partnerstvo omogoča, da se vse zgodi hitro in harmonično, s ciljem bolj obetavne prihodnosti, kjer vsi zmagujejo in si pomagajo,« pravi.

Ekosistem Dakila je nova faza, ki služi kot struktura in analiza rezultatov s poudarkom na prilagajanju in celo izboljšanju poti in predelov, ki jih je razvil Urandir Fernandes, s ciljem propagirati vse, kar je že bilo ustvarjeno s partnerstvi, in prebivalstvu zagotoviti nove izkušnje.

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Cari membri e simpatizzanti di Dakila.

Vi informiamo che a causa di una situazione di emergenza e dell'impossibilità di Urandir e di altri ospiti brasiliani di arrivare in Slovenia, l'evento Rogla 2023 sarà probabilmente rinviato alla primavera del 2024.

Coloro che hanno già acquistato i biglietti per Rogla2023 potranno utilizzarli in quel momento. Anche gli eventuali depositi versati per le prenotazioni di alloggi saranno validi in quel momento. Vi informeremo sul rinvio dell'evento quando avremo maggiori informazioni dal Brasile. Ci scusiamo sinceramente per la situazione e vi chiediamo comprensione e pazienza. Alla fine e nella direzione effettiva, le cose andranno sempre al loro posto e si svolgeranno nel modo migliore per tutte le parti coinvolte.

it_ITItalian