0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Izdelki Kion, ki jih priznava Vogue

Glina Kimberlito iz Brazilije, BKC (iz akronima v angleščini), ki jo vsebujejo izdelki Kion Cosmetics, je bila pravkar priznana s strani revije Vogue za enega najboljših lepotnih tretmajev na svetu!

Rdeča glina naravno vsebuje več kot 100 različnih mineralov, ki prispevajo k edinstveni mineraloški sestavi. Brazilska blagovna znamka za nego kože Kion Cosmetics uporablja to glino izključno v svoji celotni liniji izdelkov za obraz in telo, od obraznih mask do izvlečkov v serumih in vlažilcih za telo.

Izdelki Kion, izdelani iz brazilske kimberlitne gline

Kion trdi, da minerali kristalne gline, ki jih najdemo v brazilski kimberlitni glini in jih uporabljamo v svoji liniji izdelkov, spodbujajo krvni obtok in pomagajo oksigenirati kožo. Primerno za vse tipe kože, še posebej pa za tiste, ki želijo zmanjšati znake staranja.

Več o tem s klikom tukaj

Predstavljena fotografija: Whynd

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Spoštovani člani ter simpatizerji društva Dakila.

Obveščamo vas, da bo zaradi izredne nastale situacije ter nezmožnosti prihoda Urandirja in drugih gostov iz Brazilije v Slovenijo, dogodek Rogla 2023 prestavljen najverjetneje na spomladanski čas 2024.

Tisti, ki ste karte za dogodek Rogla2023 že kupili, jih boste lahko koristili takrat. Prav tako vam bodo takrat veljale akontacije, ki ste jih plačali za rezervacijo nastanitvenih kapacitet. O prestavljenem dogodku, vas bomo obvestili, ko bo znanih več informacij iz Brazilije. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje ter potrpežljivost. V končni fazi in dejanski smeri pa se zmeraj stvari postavijo na svoje mesto ter se odvijejo tako kot je najbolje za vse udeležene.

sl_SISlovenian