0.00  0
Carrinho

Não há produtos no carrinho.

Dakila Pesquisas z lastnimi sredstvi zgradi prvi stopničasti spomenik v Braziliji

Piramidalno zgradbo, ki meri 63 metrov v osnovi in ​​63 metrov v višino, gradijo v Cidade Zigurats blizu Corguinha (MS) in bo kmalu postala ogromno trgovsko in študijsko središče, ki bo revolucioniralo državo Mato Grosso na jugu družbenoekonomskih in kulturnih vprašanj.

Pobuda se zanaša na lastna sredstva, pa tudi na partnerstvo s sodelavci Dakile Pesquisas in investitorji. Dela so se začela januarja 2018 in bodo predvidoma zaključena do konca leta 2023. Trenutno je celotna podlaga že dokončana, v zaključni fazi pa je izgradnja stebrov, ki bodo nosili celoten objekt.

Največji zamaknjeni spomenik bo vseboval prostočasne, kulturne in turistične centre, kot so muzej, kino, komercialni in tematski prostori, kongresni center, poleg tega pa bo mesto postalo največja knjižnica prihodnosti, ki bo omogočala razvoj raziskav, prenašanje iz eksperimentov in proizvodnje revolucionarnega znanja.

Arhitekturni projekt, ki prikazuje, kako bo izgledal največji spomenik s stopnicami, ko bo pripravljen. Foto: Razkritje Dakila Pesquisas

Študije

Glavna dejavnost Associação Dakila se nanaša na raziskave, ki se razvijajo na najrazličnejših segmentih, od matematike, arheologije, astrofizike, kvantne fizike ter področij, povezanih z zdravjem in dobrim počutjem.

Za idealizacijo tega spomenika je raziskovalna skupina obiskala več razporejenih konstrukcij po vsem svetu. Po besedah ​​Urandirja Fernandesa de Oliveire, predsednika Dakile Pesquisas, vse študije kažejo, da so bili ti arhitekturni kompleksi velike vrednosti za starodavna ljudstva in v nasprotju s tem, kar trdi tradicionalna znanost, so njihove funkcije daleč presegale preproste grobnice za zaščito svojih predstavnikov.

»Te konstrukcije so pravzaprav veliki kvantni stroji, saj je zamaknjeni format resonančna tehnologija, ki pretvarja vibracije tega sistema v energijo. Zgrajeni so bili ob upoštevanju matematičnih izračunov, strateškega in topografskega pozicioniranja, poleg tega pa so upoštevali tudi magnetno mrežo in njeno poravnavo z ozvezdji,« pravi Urandir.

S to konstrukcijo želijo raziskovalci Dakile dokazati, kar še vedno velja le za teorijo. Poleg vseh komercialnih in zabavnih dejavnosti bo spomenik kompleksen laboratorij za izvajanje raziskav in praktičnih študij, povezanih s kvantnim znanjem, pretvorbami energije, elektromagnetnimi polji, seizmičnimi in kozmičnimi interferencami, fotonskimi delci in še marsičem.

Kot je pojasnila Adriana Andrade, koordinatorka projekta pri Dakili Pesquisas, je stopničasti spomenik edinstven podvig na svetu zaradi razlogov, zaradi katerih se gradi.

»Milimetrsko zasnovana konstrukcija za razvoj izgubljenih in doslej nepojasnjenih znanj, ki bodo zagotovo spremenila tok naše zgodovine. Da bi razumeli sedanjost, je treba rešiti preteklost in s tem predvideti bolj smiselno in obetavno prihodnost za vse nas. Samo z znanjem lahko spremenimo svojo realnost. Ta stopničasta gradnja bo velik laboratorij za proizvodnjo znanja, tehnologij in rešitev. Lahko zagotovimo, da se je preobrazba, ki si jo želimo, že začela,« pojasnjuje.

Zakaj v MS?

Gradnja že pozitivno vpliva na razvoj regije. Fotografija: Silas Ismael

Tako kot druge raziskane stopničaste in piramidalne zgradbe tudi arhitekturna zasnova tega spomenika sledi posebnim merilom, začenši z merami in geografsko lego.

Glede na lokacijo je strateško umeščen med koordinate 19 stopinj južne zemljepisne širine. Ker gre za najmočnejšo živčno točko (energijski vrtinec) v celotnem Zemljinem sistemu, je bil ta položaj prilagojen in centraliziran glede na elektromagnetni sever prihodnosti, torej že napoveduje naslednjo inverzijo polov.

»Ta zasnova vključuje številne lastnosti in funkcije, ki bodo koristile človeštvu v vseh pogledih. Podjetje, ki je prepoznavno po svojem drznem namenu, da postane multiplikator znanja, tehnologij in inovacij, ki bodo preoblikovale življenja, s kazanjem novih poti za prihodnost, ki se začne zdaj. Nedvomno konstrukcija, ki navdušuje s svojo veličino in zagotovo v sodobnem svetu ni ničesar, kar bi spominjalo na konstrukcijo s temi nameni,« poudarja predsednik Dakila Pesquisas.

Adriana Andrade poudarja, da gradnja že pozitivno vpliva na razvoj regije, saj spodbuja poslovanje, ustvarja delovna mesta in prispeva k novi obliki turizma, osredotočenega na znanje in raziskave. »Država bo imela koristi od tega projekta, ki bo prispeval k napredku in že pritegne pozornost številnih investitorjev, turistov in raziskovalcev,« zaključuje.

Ali želite izvedeti več ali si osebno ogledati model in kako nastaja zgradba največjega in edinega stopničastega spomenika v Braziliji? Dostopajte do celotne vsebine na spletni strani Cidade Zigurats (kliknite tukaj) ali naročite obisk tako, da pokličete (67) 9803-3999.Besedilo, pripravljeno na podlagi informacij, ki so že na voljo na spletni strani Cidadedezigurats.com.br
Predstavljena fotografija: Silas Ismael

Últimos posts

#DAKILA2023

Todos os direitos reservados. Termos e condições gerais | Política de privacidade

Caros membros e simpatizantes de Dakila.

Gostaríamos de informar que, devido a uma situação de emergência e à impossibilidade de Urandir e outros convidados do Brasil chegarem à Eslovénia, o evento Rogla 2023 será adiado para a primavera de 2024.

Aqueles de vós que já compraram bilhetes para o evento Rogla 2023 poderão utilizá-los nessa altura. Os depósitos que pagaram para as vossas reservas de alojamento serão igualmente aplicáveis nessa altura. Informar-vos-emos do adiamento do evento quando tivermos mais informações do Brasil. Pedimos sinceras desculpas por esta situação e pedimos a vossa compreensão e paciência. Em última análise e na direção certa, as coisas acabarão sempre por se encaixar e desenrolar da melhor forma para todos os envolvidos.

pt_BRPortuguese