0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Spletna mesta Dakila Ecosystem imajo zdaj samodejno prevajanje

Z usklajevanjem z najsodobnejšimi sistemi spletnih mest podjetij na svetu, začenši z našim holdingom, bomo svetu ponudili samodejno prevajanje v več jezikov.

Za dostop do tega sistema preprosto pojdite na nogo spletnega mesta, tako na vašem računalniku kot na vašem mobilnem telefonu/tablici, in izberite želeno možnost.

Ponujamo tudi avtomatske sisteme, ki izberejo prevod glede na državo obiskovalca.

Kmalu bodo imela vsa spletna mesta v našem ekosistemu to orodje.

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Spoštovani člani ter simpatizerji društva Dakila.

Obveščamo vas, da bo zaradi izredne nastale situacije ter nezmožnosti prihoda Urandirja in drugih gostov iz Brazilije v Slovenijo, dogodek Rogla 2023 prestavljen najverjetneje na spomladanski čas 2024.

Tisti, ki ste karte za dogodek Rogla2023 že kupili, jih boste lahko koristili takrat. Prav tako vam bodo takrat veljale akontacije, ki ste jih plačali za rezervacijo nastanitvenih kapacitet. O prestavljenem dogodku, vas bomo obvestili, ko bo znanih več informacij iz Brazilije. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje ter potrpežljivost. V končni fazi in dejanski smeri pa se zmeraj stvari postavijo na svoje mesto ter se odvijejo tako kot je najbolje za vse udeležene.

sl_SISlovenian