0.00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Starodavne
tehnologije za

novodobno
življenje

2023 leto radosti in kreiranje nove realnosti

20.-25. SEPTEMBER

Športna dvorana hotela Planja, Rogla

00

Dni Dan

00

Ur Ura

00

Minut Minuta

00

Sekund Sekunda

Odkrijte svoje

Skrite potenciale

Ali veste kaj vse je našim očem skrito? Ali veste kaj je teleportacija? Si želite to spoznati?

Bi radi imeli priložnost izvedeti več o inteligencah iz drugih dimenzij?

Ali imate že od nekdaj občutek, da nadnaravne sposobnosti niso zgolj za filmske junake?

Ali veste, da ima vsak človek več kot 4000 sposobnosti, uporabljamo pa jih le nekaj?

KJE

Športna dvorana Hotel Planja, Rogla, Slovenija

KDAJ

Od srede do ponedeljka 20. - 25. september 2023

PETDNEVNI PRAKTIČNI DOGODEK

Na petdnevnem dogodku STARODAVNE TEHNOLOGIJE ZA NOVODOBNO ŽIVLJENJE se bomo intenzivno in praktično učili, kako aktivirati neizkoriščene, zaklenjene sposobnosti in uporabljati različne tehnologije za višje stanje zavesti in zavedanja ter za dvig živjenjske energije in pomlajevanje.

Predstavniki inštituta Dakila iz Brazilije bodo na tem dogodku delili dragocene informacije in učili različne tehnike za boljše življenje.

Podaljševanje življenja

Vsak dan je pomemben in vsak dan šteje, ko razmišljamo o zdravju in dobrem počutju. Znanje in učenje, ki ga ponuja inštitut Dakila, vsakomur omogočajo, da se učinkovito pripravi na spremembe, ki se dogajajo v svetu in se tako bolje prilagodi okoliščinam, ki se pojavljajo v našem življenju.

Se sprašujete, zakaj govorimo o veščinah, podaljšanju življenja, zdravju in blaginji ter zakaj je tako pomembno, da se zdaj pripravite na leta, ki so pred vami? Vse to, vam bomo povedali na našem dogodku.

Obravnavali bomo naslednje teme:

Povečanje frekvence možganskih valov za višje stanje zavesti in zaznavanja;

Tehnologija MDPL za podaljšanje življenja;

Električni naboj, zdrava prehrana, telesna dejavnost, višji duševni razvoj;

Starodavne civilizacije in zgodovina človeštva;

Konveksna zemlja;

Ratanaba;

Ziggurats - mesto prihodnosti

STARODAVNE TEHNOLOGIJE ZA NOVODOBNO ŽIVLJENJE

Že dlje časa iščete pravo pot, stojite na razpotju in se ne znate odločiti v katero smer bi stopili? Zdaj je pravi trenutek, da se pridružite našim delavnicam in razširite svoje zavedanje.

Kupite vstopnico, da si zagotovite svoje mesto.

PREDAVATELJI

PREDSEDNIK IN USTANOVITELJ INŠTITUTA IN EKOSISTEMA DAKILA

Urandir Fernandes de Oliveira

Izvršni direktor ekosistema Dakila je znanstvenik in filantrop, ki je z znanostjo, tehnologijami in inovacijami odprl več področij delovanja. Med njegovimi številnimi dosežki je tudi raziskovalni inštitut Dakila, ki je bil ustanovljen, da bi prinesel koristi človeštvu. Urandirjeve pobude zajemajo različna tematska področja, od vesoljskih do arheoloških.

ČLAN DAKILE PESQUISAS

Felipe Castelo Branco

Letos je minilo 26 let najboljše izbire, ki jo je izbral v življenju: slediti naukom Urandirja Fernandesa de Oliveire in biti član Dakile Pesquisas. Felipe je Urandirja spoznal na predavanju v Rio de Janeiru decembra 1996. Dolga leta je živel v Italiji, ni imel namena, da bi se vrnil v domovino, v Brazilijo je odšel samo na obisk k svojcem. Na tem začasnem obisku je bil povabljen na predavanje o ufologiji, ki ga je imel Urandir, in ker je bil vedno strasten raziskovalec ufologije, se je odločil, da se predavanja udeleži. Felipe na samem začetku ni zaupal Urandirju, a so ga kmalu presenetili dogodki, ki so spremenili njegovo življenje in pogled na svet.
Takrat se je odločil, da se vrne v domovino, saj je vedel, da se je našel, da ve, kaj želi početi in na katerem področju znanje poglabljati.

Za raziskovalca se Dakilina logika razlikuje od drugih združenj tam zunaj. Znanje prinaša moč, saj z njim začnemo stvari videti drugače in spremenimo mentalni proces. Moja pot in izkušnje pri Dakili Pesquisas so mi pokazale nov svet, popolnoma drugačen od tega, kar se učimo v šoli in kar nam sporočajo mediji. Če želite razumeti, o čem govorim, je treba zapustiti cono udobja, potrebno je nenehno iskanje znanja, iti na teren in raziskovati, ker je to tisto, kar naredi veliko razliko od statičnega dela raziskovalcev v laboratorijih.

- Filipe Castelo Branco

PREDSTAVNIK INŠTITUTA DAKILA

Luciano Didier

Luciano Deider je predstavnik Inštituta Dakila, podjetnik, raziskovalec, koordinator ter direktor mednarodnih odnosov za Ecossistem Dakila ter BDM Digital.

PREDSTAVNICA INŠTITUTA DAKILA

Larissa Porto

Larissa Porto je predstavnica in direktorica za mednarodne odnose na Inštitutu Dakila, podjetnica in koordinatorka projektov.

SODELAVEC INŠTITUTA DAKILA

Otavio Reis

Sodelavec odkar obstaja Dakila (1997). Otávio verjame, da je Združenje nedvomna resnica. »Še vedno verjamem, da je Dakila prava pot zame, saj imam možnost delati vse, kar mi je všeč, raziskovati in biti aktiven na področjih, na katerih delujem, ter nuditi storitve ekosistemu, prispevati k njegovemu širjenju znanja. Ustvarjen je za ljudi,« pravi.
Da bi delil svoje znanje in prenašal nauke Dakile Pesquisas, je ustvaril kanal na YouTubu, katerega platforma je dosegla že več kot 14 tisoč naročnikov, katerega namen je pokazati in poučevati tehnike za premagovanje in razvoj ter na vse načine postati "Superčlovek".

REZERVIRAJ SI SVOJE MESTO

Živimo v času, ko se vse spreminja. Če bomo stopili skupaj , lahko naredimo naš svet boljši.

Pridružite se nam na dogodku in skupaj z nami odkrijte nov in boljši svet.

KAJ BOMO POČELI

PROGRAM DOGODKA

Skupaj se bomo učili in trenirali, kako aktivirati neizkoriščene, zaklenjene sposobnosti in uporabljati različne tehnologije za višje stanje zavesti in zavedanja ter za dvig živjenjske energije in pomlajevanje.

Uradni jezik dogodka bo angleščina, zagotovoljeno bo konsekutivno tolmačenje. Prevod bo v jezikih: slovenščina, nemščina in hrvaščina preko slušalk.

Urandir F. de Oliviera program in teme izbira na podlagi energetske trenutne frekvence.
Pridružujemo si pravico do spremembe programa glede na dane okoliščine, vremena in energetske frekvence

POLNI ALI SKRAJŠANI PROGRAM

CENA

Izbirate lahko med POLNIM (5 dnevnim) in SKRAJŠANIM (3 dnevnim) programom brez namestitve. V ceno je vključeno kosilo. Zadnji obrok se poravna najkasneje do 18.9.23, ko se zaključijo prijave.

Zakaj se udeležiti 5 dnevnega daljšega programa? Da bi uravnali in ustvarili višjo frekvenco, je temu potreben določen čas in priprava. V ta namen bo tudi bolj optimalna aktivnost vsakega posameznika in s tem bodo tudi rezultati boljši.

Polni program

REDNA CENA

333

ali

160

BDM

na osebo

Petdnevni intenzivni dogodek

Kosilo: mesni, ribji ali veganski meni

Pijača in prigrizki med odmori

Ob nakupu dveh ali več kart prejmeš 30% POPUST! Popust se obračuna avtomatično.

Skrajšani program

REDNA CENA

240

ali

117

BDM

na osebo

Tridnevni intenzivni dogodek

Kosilo: mesni, ribji ali veganski meni

Pijača in prigrizki med odmori

Ob nakupu dveh ali več kart prejmeš 30% POPUST! Popust se obračuna avtomatično.

Novi pogoji nakupa veljajo od 22.8.2023. Če ste nakup opravili pred omenjenim datumom, veljajo pogoji opravljeni na dan nakupa.
Varstva za otroke ni.

PRIDRUŽITE SE NAM V OBJEMU ČUDOVITE NARAVE

KAKO DO LOKACIJE

Dogodek se bo odvijal v Športni dvorani v sklopu Hotela Planja v čudoviti naravi sredi Rogle. Za parkirna mesta je poskrbljeno.

Naslov:

Športna dvorana
Hotel Planja
Rogla 1
3214 Zreče

KONTAKT:

+386 41 682 838 (Andrej) - SI, EN, IT

+386 40 850 369 (Jelena) - SI, EN

+55 85 982300103‬ (Tine) - BR, PT, HR, EN

NAVODILA ZA POT:

Klikni za ogled poti preko Google Zemljevida

Kaj vzeti s sabo?

S seboj imejte topla in športna oblačila za večerne zunanje aktivnosti, pohodne čevlje ali čevlje za preobut, svetilko in zložljivi stol ali podlogo za sedenje.

NAMESTITEV IN PREVOZ

Letalske karte:

Dakila Slovenija v sodelovanju z Mundo Nomade, podpira ta čudovit dogodek in omogoča direktno povezavo in organizacijo potovanja in nakup letalskih kart vsem udeležencem, ki prihajajo iz tujine.

Letališča v bližini:

  • Ljubljana ( Letališče Jožeta Pučnika)

  • Zagreb (Letališče Franja Tuđmana)

Iz letališča bo organiziran interni Uber do Rogle. 

Možnosti nastanitve so:

Potrebujete več info o nastanitvah?

Za več informacij o nastanitvah in cenah na Rogli pokličite ali pišite na spodnje telefonske številke in e-mail. Omeniti je potrebno, da kličete za dogodek Društva Dakila, ki bo na Rogli od 20-25.9.2023. 

Telefon:
+386 3 757 6440
+386 3 757 6145

E-mail: rogla@unitur.eu

STE STE SE VPRAŠALI, KAJ POMENI PREPOZNAVNI ZNAK DOGODKA?

V duhu znanj, ki jih bomo pridobili na Rogli, smo dogodek STARODAVNE TEHNOLOGIJE ZA NOVODOBNO ŽIVLJENJE strnili v kratko ime ROGLA 2023 in ga zapisali v prav posebnih znakih starodavne pisave Irdin, ki izhaja iz civilizacije Murilov, ki je živela pred milijoni let .

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Dragi članovi i simpatizeri Dakile.

Želimo vas obavijestiti da se događaj Rogla 2023 odgađa za proljeće 2024. zbog izvanredne situacije i nemogućnosti dolaska Urandira i ostalih gostiju iz Brazila u Sloveniju.

Oni od vas koji su već kupili ulaznice za događaj Rogla 2023 moći će ih koristiti u tom trenutku. Predujmovi koje ste uplatili za rezervacije smještaja također će vrijediti u tom trenutku. Obavijestit ćemo vas o odgođenom događaju čim budemo imali više informacija iz Brazila. Iskreno se ispričavamo zbog ove situacije i molimo za vaše razumijevanje i strpljenje. Na kraju krajeva, stvari će se uvijek razviti onako kako je najbolje za sve uključene.

hrCroatian