0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Urandir pojasnjuje pomen državnega priznanja NLP-jev

Ufolog, znanstvenik in raziskovalec Urandir Fernandes de Oliveira je bil ta petek (11.) poseben gost v oddaji A Bronca do Eli, ki se oddaja neposredno s portala 98.9 FM v Bataguassuju. Med programom je Urandir komentiral več tem, predvsem odkritja in tehnologijo, ki so zaščitni znak Dakile Pesquisas, inštituta, ki ga je ustanovil pred več kot dvema desetletjema.

Tema ufologije je postala pomembna po vsem svetu po širjenju slik, ki jih je nedavno objavila ameriška vlada in prikazujejo NLP-je, ki se premikajo hitro, medtem ko jih posnamejo kamere z infrardečim sistemom. Za Urandirja odmev teme v medijih olajša sprejemanje med ljudmi.

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Spoštovani člani ter simpatizerji društva Dakila.

Obveščamo vas, da bo zaradi izredne nastale situacije ter nezmožnosti prihoda Urandirja in drugih gostov iz Brazilije v Slovenijo, dogodek Rogla 2023 prestavljen najverjetneje na spomladanski čas 2024.

Tisti, ki ste karte za dogodek Rogla2023 že kupili, jih boste lahko koristili takrat. Prav tako vam bodo takrat veljale akontacije, ki ste jih plačali za rezervacijo nastanitvenih kapacitet. O prestavljenem dogodku, vas bomo obvestili, ko bo znanih več informacij iz Brazilije. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje ter potrpežljivost. V končni fazi in dejanski smeri pa se zmeraj stvari postavijo na svoje mesto ter se odvijejo tako kot je najbolje za vse udeležene.

sl_SISlovenian