0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Vse kriptovalute padajo, BDM digital pa le raste!

V članku s povezavo ta mesec na spletnem mestu Valor, ki temelji na podatkih QR Asset Management, je bilo obveščeno, da so “posvečene” kriptovalute maja izgubile več kot tretjino svoje vrednosti. Bitcoin je na primer zabeležil padec za 36,9 %, Earth pa za 60,79 %.

Kaj pa BDM?

Apreciacija 143,67 % od leta 2020!

Kako se lahko tako ceni ob špekulativnih napadih in obrekovalcih digitalnega gospodarstva?

Skozi vašo dejansko kupno moč .

Po besedah ​​strateške svetovalke Eliane do Canto je razlika BDM v njegovi obsežni komercialni mreži, zlasti v Mato Grosso do Sul (MS), ki jo oblikujejo partnerji, ki sprejemajo BDM, kot so: prodajalne avtomobilov; lekarne; trgovine z elektroniko; knjigarne; trgovine z gradbenim materialom; trgovine s pohištvom in dekoracijo; trgovine z oblačili; bencinska črpalka; supermarketi in hipermarketi.

https://www.dakila.com.br/wp-content/uploads/2021/06/bdm.jpg

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Spoštovani člani ter simpatizerji društva Dakila.

Obveščamo vas, da bo zaradi izredne nastale situacije ter nezmožnosti prihoda Urandirja in drugih gostov iz Brazilije v Slovenijo, dogodek Rogla 2023 prestavljen najverjetneje na spomladanski čas 2024.

Tisti, ki ste karte za dogodek Rogla2023 že kupili, jih boste lahko koristili takrat. Prav tako vam bodo takrat veljale akontacije, ki ste jih plačali za rezervacijo nastanitvenih kapacitet. O prestavljenem dogodku, vas bomo obvestili, ko bo znanih več informacij iz Brazilije. Za nastalo situacijo se vam iskreno opravičujemo, prosimo za razumevanje ter potrpežljivost. V končni fazi in dejanski smeri pa se zmeraj stvari postavijo na svoje mesto ter se odvijejo tako kot je najbolje za vse udeležene.

sl_SISlovenian