0.00  0
Carrello

Nessun prodotto nel carrello.

Tutte le criptovalute sono in calo, ma BDM digital è in crescita!

V članku s povezavo ta mesec na spletnem mestu Valor, ki temelji na podatkih QR Asset Management, je bilo obveščeno, da so “posvečene” kriptovalute maja izgubile več kot tretjino svoje vrednosti. Bitcoin je na primer zabeležil padec za 36,9 %, Earth pa za 60,79 %.

Kaj pa BDM?

Apreciacija 143,67 % od leta 2020!

Kako se lahko tako ceni ob špekulativnih napadih in obrekovalcih digitalnega gospodarstva?

Skozi vašo dejansko kupno moč .

Po besedah ​​strateške svetovalke Eliane do Canto je razlika BDM v njegovi obsežni komercialni mreži, zlasti v Mato Grosso do Sul (MS), ki jo oblikujejo partnerji, ki sprejemajo BDM, kot so: prodajalne avtomobilov; lekarne; trgovine z elektroniko; knjigarne; trgovine z gradbenim materialom; trgovine s pohištvom in dekoracijo; trgovine z oblačili; bencinska črpalka; supermarketi in hipermarketi.

https://www.dakila.com.br/wp-content/uploads/2021/06/bdm.jpg

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Cari membri e simpatizzanti di Dakila.

Vi informiamo che a causa di una situazione di emergenza e dell'impossibilità di Urandir e di altri ospiti brasiliani di arrivare in Slovenia, l'evento Rogla 2023 sarà probabilmente rinviato alla primavera del 2024.

Coloro che hanno già acquistato i biglietti per Rogla2023 potranno utilizzarli in quel momento. Anche gli eventuali depositi versati per le prenotazioni di alloggi saranno validi in quel momento. Vi informeremo sul rinvio dell'evento quando avremo maggiori informazioni dal Brasile. Ci scusiamo sinceramente per la situazione e vi chiediamo comprensione e pazienza. Alla fine e nella direzione effettiva, le cose andranno sempre al loro posto e si svolgeranno nel modo migliore per tutte le parti coinvolte.

it_ITItalian