0.00  0
Wagen

Es befinden sich keine Produkte im Warenkorb.

Das Gesetz des Rhythmus: Wie man einen veränderten Bewusstseinszustand verändert und das Gleichgewicht des Geistes findet

Vse okoli je v gibanju in človek je ves čas izpostavljen številnim univerzalnim zakonom, eden od njih je ritem. Deluje kot vibracijski sistem, ki »gre gor in dol«, in ko se naučiš ravnati s to zakonitostjo, je mogoče najti ravnovesje v umu in telesu, kar ustvarja večjo kakovost življenja.

Raziskovalec Dakila Pesquisas Charles Ferreira pojasnjuje, da je načelo zakona ritma v interakciji s frekvenco uma in da so spremenjena stanja zavesti glavni vzroki za težave.

»Frekvenca se spreminja. Če je oseba čustveno srečna, polna dobre energije, bo njen dan zelo dober. Če pa se zbudite z bolečino, slabim občutkom, bo spremenjeno stanje zavesti drugačno. Da bi to stanje spremenili, je treba dobro razumeti, kaj je to stanje, in biti bolj pozoren na situacije, ki so okoli.”

Spremenjeno stanje zavesti pomeni spremembo v delovanju uma. »Če to razumete, lahko vstopite v zakon ritma, kadar koli želite. Začnete mu ukazovati vi, vaša frekvenca, vaše trenutno energijsko stanje, tako da vas ne odnese plima vsakodnevnega ritma, saj obstaja veliko vibracij, ki delujejo v našem vsakdanjem življenju, kot je frekvenca mobilnega telefona, televizije, zvoka, misli, ki jih ne morejo uresničiti, čustvena nihanja, med drugim. Od trenutka, ko razumete spremenjeno stanje zavesti, razumete, kakšna je frekvenca zakona ritma,« pojasnjuje Charles.

Vsak človek je sposoben doseči lastno ozdravitev, kar človeku pogosto preprečuje, da bi izkoristil svoj maksimalni potencial sposobnosti, je mentalni sistem, ki omejuje in ne more vzdrževati pozitivnega ritma. Da bi lahko vstopili v spremenjeno stanje zavesti in ga vzdrževali na določeni frekvenci, pojasnjuje Charles Ferreira, je dovolj, da zaprete oči in pomislite.

»Mislili si boste, da lahko vašo vibracijsko frekvenco spravite v ključ, ki ga želite. Zdaj, kako dolgo boš držal to misel? Od trenutka, ko ste zaprli oči in pomislili na nekaj, ste ustvarili ritmično frekvenco tega. To bo spremenilo vaše hormone in ko boste poglobili svoje razmišljanje, vas bo prevzelo in okoli vas ustvarilo elektromagnetno energijo, ki bo pritegnila to, o čemer razmišljate. Odvisno od načina razmišljanja in ustvarjanja kemične reakcije v telesu, se lahko učinek zgodi zelo hitro,« pravi raziskovalec.

»Če si dam v glavo nekaj, kar me moti, in začnem razmišljati o tem, na primer o dolgu, stresu, prepiru z nekom, bom v tej reakciji vibriral svojo frekvenco. Moje telo samodejno spreminja iz ene reakcije v drugo in vpliva na to, kar je okoli nas, ta vibracija deluje hitro in bolj ko govorim ali razmišljam o tem, bolj bo moja energija ostala v tem ritmu. Misel generira čustvene reakcije, čustva generirajo fizična dejanja, ki lahko vplivajo na telo, povzročajo utrujenost, bolečino, slabo počutje,« dodaja Charles.

Frekvenca, v kateri se nahajate, bo vibrirala, če je preveč pozitivna, posameznika postavi na visoko raven, če pa je preveč negativna, jo lahko spodnese. Potrebna je osredotočenost, odločnost in koncentracija, da lahko spremenimo frekvenco vibracij in ohranimo ravnovesje.

Želite izvedeti več o tej temi? Oglejte si intervju Charlesa Ferreire na YouTubu  V ŽIVO: LEI DO RITMO, kako vpliva na vaš proces samozdravljenja – TVCH – YouTube

Izbrana fotografija: Freepik

Neueste Beiträge

Liebe Mitglieder und Sympathisanten von Dakila.

Wir möchten Sie darüber informieren, dass die Veranstaltung Rogla 2023 aufgrund einer Notsituation und der Unfähigkeit von Urandir und anderen Gästen aus Brasilien, in Slowenien anzukommen, auf das Frühjahr 2024 verschoben wird.

Diejenigen von Ihnen, die bereits Karten für die Veranstaltung Rogla 2023 gekauft haben, können diese zu diesem Zeitpunkt nutzen. Die Anzahlungen, die Sie für Ihre Unterkunftsbuchungen geleistet haben, gelten auch zu diesem Zeitpunkt. Wir werden Sie über die verschobene Veranstaltung informieren, sobald uns weitere Informationen aus Brasilien vorliegen. Wir entschuldigen uns aufrichtig für die Situation und bitten um Ihr Verständnis und Ihre Geduld. Letztendlich werden sich die Dinge immer so entwickeln, wie es für alle Beteiligten am besten ist.

de_DEGerman