0.00  0
Carrello

Nessun prodotto nel carrello.

La legge del ritmo: come modificare uno stato alterato di coscienza e trovare l'equilibrio nella mente

Vse okoli je v gibanju in človek je ves čas izpostavljen številnim univerzalnim zakonom, eden od njih je ritem. Deluje kot vibracijski sistem, ki »gre gor in dol«, in ko se naučiš ravnati s to zakonitostjo, je mogoče najti ravnovesje v umu in telesu, kar ustvarja večjo kakovost življenja.

Raziskovalec Dakila Pesquisas Charles Ferreira pojasnjuje, da je načelo zakona ritma v interakciji s frekvenco uma in da so spremenjena stanja zavesti glavni vzroki za težave.

»Frekvenca se spreminja. Če je oseba čustveno srečna, polna dobre energije, bo njen dan zelo dober. Če pa se zbudite z bolečino, slabim občutkom, bo spremenjeno stanje zavesti drugačno. Da bi to stanje spremenili, je treba dobro razumeti, kaj je to stanje, in biti bolj pozoren na situacije, ki so okoli.”

Spremenjeno stanje zavesti pomeni spremembo v delovanju uma. »Če to razumete, lahko vstopite v zakon ritma, kadar koli želite. Začnete mu ukazovati vi, vaša frekvenca, vaše trenutno energijsko stanje, tako da vas ne odnese plima vsakodnevnega ritma, saj obstaja veliko vibracij, ki delujejo v našem vsakdanjem življenju, kot je frekvenca mobilnega telefona, televizije, zvoka, misli, ki jih ne morejo uresničiti, čustvena nihanja, med drugim. Od trenutka, ko razumete spremenjeno stanje zavesti, razumete, kakšna je frekvenca zakona ritma,« pojasnjuje Charles.

Vsak človek je sposoben doseči lastno ozdravitev, kar človeku pogosto preprečuje, da bi izkoristil svoj maksimalni potencial sposobnosti, je mentalni sistem, ki omejuje in ne more vzdrževati pozitivnega ritma. Da bi lahko vstopili v spremenjeno stanje zavesti in ga vzdrževali na določeni frekvenci, pojasnjuje Charles Ferreira, je dovolj, da zaprete oči in pomislite.

»Mislili si boste, da lahko vašo vibracijsko frekvenco spravite v ključ, ki ga želite. Zdaj, kako dolgo boš držal to misel? Od trenutka, ko ste zaprli oči in pomislili na nekaj, ste ustvarili ritmično frekvenco tega. To bo spremenilo vaše hormone in ko boste poglobili svoje razmišljanje, vas bo prevzelo in okoli vas ustvarilo elektromagnetno energijo, ki bo pritegnila to, o čemer razmišljate. Odvisno od načina razmišljanja in ustvarjanja kemične reakcije v telesu, se lahko učinek zgodi zelo hitro,« pravi raziskovalec.

»Če si dam v glavo nekaj, kar me moti, in začnem razmišljati o tem, na primer o dolgu, stresu, prepiru z nekom, bom v tej reakciji vibriral svojo frekvenco. Moje telo samodejno spreminja iz ene reakcije v drugo in vpliva na to, kar je okoli nas, ta vibracija deluje hitro in bolj ko govorim ali razmišljam o tem, bolj bo moja energija ostala v tem ritmu. Misel generira čustvene reakcije, čustva generirajo fizična dejanja, ki lahko vplivajo na telo, povzročajo utrujenost, bolečino, slabo počutje,« dodaja Charles.

Frekvenca, v kateri se nahajate, bo vibrirala, če je preveč pozitivna, posameznika postavi na visoko raven, če pa je preveč negativna, jo lahko spodnese. Potrebna je osredotočenost, odločnost in koncentracija, da lahko spremenimo frekvenco vibracij in ohranimo ravnovesje.

Želite izvedeti več o tej temi? Oglejte si intervju Charlesa Ferreire na YouTubu  V ŽIVO: LEI DO RITMO, kako vpliva na vaš proces samozdravljenja – TVCH – YouTube

Izbrana fotografija: Freepik

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Cari membri e simpatizzanti di Dakila.

Vi informiamo che a causa di una situazione di emergenza e dell'impossibilità di Urandir e di altri ospiti brasiliani di arrivare in Slovenia, l'evento Rogla 2023 sarà probabilmente rinviato alla primavera del 2024.

Coloro che hanno già acquistato i biglietti per Rogla2023 potranno utilizzarli in quel momento. Anche gli eventuali depositi versati per le prenotazioni di alloggi saranno validi in quel momento. Vi informeremo sul rinvio dell'evento quando avremo maggiori informazioni dal Brasile. Ci scusiamo sinceramente per la situazione e vi chiediamo comprensione e pazienza. Alla fine e nella direzione effettiva, le cose andranno sempre al loro posto e si svolgeranno nel modo migliore per tutte le parti coinvolte.

it_ITItalian