0.00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Zakon ritma: Kako spremeniti spremenjeno stanje zavesti in poiskati ravnovesje v umu

Vse okoli je v gibanju in človek je ves čas izpostavljen številnim univerzalnim zakonom, eden od njih je ritem. Deluje kot vibracijski sistem, ki »gre gor in dol«, in ko se naučiš ravnati s to zakonitostjo, je mogoče najti ravnovesje v umu in telesu, kar ustvarja večjo kakovost življenja.

Raziskovalec Dakila Pesquisas Charles Ferreira pojasnjuje, da je načelo zakona ritma v interakciji s frekvenco uma in da so spremenjena stanja zavesti glavni vzroki za težave.

»Frekvenca se spreminja. Če je oseba čustveno srečna, polna dobre energije, bo njen dan zelo dober. Če pa se zbudite z bolečino, slabim občutkom, bo spremenjeno stanje zavesti drugačno. Da bi to stanje spremenili, je treba dobro razumeti, kaj je to stanje, in biti bolj pozoren na situacije, ki so okoli.”

Spremenjeno stanje zavesti pomeni spremembo v delovanju uma. »Če to razumete, lahko vstopite v zakon ritma, kadar koli želite. Začnete mu ukazovati vi, vaša frekvenca, vaše trenutno energijsko stanje, tako da vas ne odnese plima vsakodnevnega ritma, saj obstaja veliko vibracij, ki delujejo v našem vsakdanjem življenju, kot je frekvenca mobilnega telefona, televizije, zvoka, misli, ki jih ne morejo uresničiti, čustvena nihanja, med drugim. Od trenutka, ko razumete spremenjeno stanje zavesti, razumete, kakšna je frekvenca zakona ritma,« pojasnjuje Charles.

Vsak človek je sposoben doseči lastno ozdravitev, kar človeku pogosto preprečuje, da bi izkoristil svoj maksimalni potencial sposobnosti, je mentalni sistem, ki omejuje in ne more vzdrževati pozitivnega ritma. Da bi lahko vstopili v spremenjeno stanje zavesti in ga vzdrževali na določeni frekvenci, pojasnjuje Charles Ferreira, je dovolj, da zaprete oči in pomislite.

»Mislili si boste, da lahko vašo vibracijsko frekvenco spravite v ključ, ki ga želite. Zdaj, kako dolgo boš držal to misel? Od trenutka, ko ste zaprli oči in pomislili na nekaj, ste ustvarili ritmično frekvenco tega. To bo spremenilo vaše hormone in ko boste poglobili svoje razmišljanje, vas bo prevzelo in okoli vas ustvarilo elektromagnetno energijo, ki bo pritegnila to, o čemer razmišljate. Odvisno od načina razmišljanja in ustvarjanja kemične reakcije v telesu, se lahko učinek zgodi zelo hitro,« pravi raziskovalec.

»Če si dam v glavo nekaj, kar me moti, in začnem razmišljati o tem, na primer o dolgu, stresu, prepiru z nekom, bom v tej reakciji vibriral svojo frekvenco. Moje telo samodejno spreminja iz ene reakcije v drugo in vpliva na to, kar je okoli nas, ta vibracija deluje hitro in bolj ko govorim ali razmišljam o tem, bolj bo moja energija ostala v tem ritmu. Misel generira čustvene reakcije, čustva generirajo fizična dejanja, ki lahko vplivajo na telo, povzročajo utrujenost, bolečino, slabo počutje,« dodaja Charles.

Frekvenca, v kateri se nahajate, bo vibrirala, če je preveč pozitivna, posameznika postavi na visoko raven, če pa je preveč negativna, jo lahko spodnese. Potrebna je osredotočenost, odločnost in koncentracija, da lahko spremenimo frekvenco vibracij in ohranimo ravnovesje.

Želite izvedeti več o tej temi? Oglejte si intervju Charlesa Ferreire na YouTubu  V ŽIVO: LEI DO RITMO, kako vpliva na vaš proces samozdravljenja – TVCH – YouTube

Izbrana fotografija: Freepik

Najnovejši prispevki

#DAKILA2023

Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

Dragi članovi i simpatizeri Dakile.

Želimo vas obavijestiti da se događaj Rogla 2023 odgađa za proljeće 2024. zbog izvanredne situacije i nemogućnosti dolaska Urandira i ostalih gostiju iz Brazila u Sloveniju.

Oni od vas koji su već kupili ulaznice za događaj Rogla 2023 moći će ih koristiti u tom trenutku. Predujmovi koje ste uplatili za rezervacije smještaja također će vrijediti u tom trenutku. Obavijestit ćemo vas o odgođenom događaju čim budemo imali više informacija iz Brazila. Iskreno se ispričavamo zbog ove situacije i molimo za vaše razumijevanje i strpljenje. Na kraju krajeva, stvari će se uvijek razviti onako kako je najbolje za sve uključene.

hrCroatian